معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز جزو سه دانشگاه علوم پزشکی برتر کشور در عرصهی فناوری است.
محمدرضا رشیدی در گفت وگو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در کارهای پژوهشی و تحقیقاتی گفت: این دانشگاه جزو پنج دانشگاه علوم پزشکی برتر کشور در رتبهبندیهای مختلف اعم از ملی و بینالمللی محسوب میشود و همچنین دانشگاه علوم پزشکی تبریز جزو سه دانشگاه برتر کشور در عرصهی فناوری است.
وی با بیان اینکه کمیتهی تحقیقات دانشجویی برنامههایی را برای توانمندسازی دانشجویان و محققان در نظر گرفته است، گفت: کمیتهی تحقیقات دانشجویی این دانشگاه نیز در زمرهی سه کمیته اول قرار دارد و از سال جاری نیز تلاشها در راستای سوق دادن آن به سمت فناوری بوده، چرا که در سالهای گذشته تمرکز آن به پژوهش بوده است.
وی تاکید کرد: هدف اصلی این کمیته تجاریسازی فناوریها در سطح دانشجویی است و همانطور که این برنامه در گذشته و در بین هیئتهای علمی دانشگاهها اجرا میشد، امروزه نیز سعی در اجرای آن در سطح دانشجویی داریم.
رشیدی خبر داد: یکی از تغییرات ملموسی که به تدریج در حال وقوع در عرصهی فعالیتهای دانشجویی است، ورود فناوری و پیرو آن، تجاریسازی به این عرصه به شمار میآید.
وی از اختصاص دادن یک روز از هفتهی پژوهش به دانشجویان خبر داد و گفت: راهاندازی استارتآپهای دانشجویی و همچنین برگزاری کارگاههای توانمندسازی و ثبت اختراع و تجاریسازی نیز از جمله برنامههایی است که به منظور حمایت از دانشجویان و محققان در آینده در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: تا کنون فنبازار و حمایت خاصی از محصولات نوآورانهی دانشجویان انجام نشده است و دانشجویان با تاسیس شرکتهای دانش بنیان و ارائهی محصولات خود به طور مستقل توانمندی خود را در این عرصه ثابت کردهاند.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: در آیندهای نه چندان دور ارائهی محصولات فنآورانه و شرکتهای دانش بنیان با پیشرفت خوبی روبهرو خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: اولین جشنوارهی فناوری، کارآفرینی و تحقیقات دانشجویی "فکت" دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، یکشنبه، ۲۸ آذر و در تبریز و با حضور مسئولان پژوهشی آغاز به کار کرده است و این نیز به این دلیل است که دانشگاه علوم پزشکی تبریز همواره برای کارهای پژوهشی الویت قائل بوده است و تاکنون جشنوارهای از این دست و در این سطح برگزار نشده بود.
وی با اشاره به تاسیس مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: این مصوبه در دانشگاه تبریز و دانشگاه صنعتی سهند وجود داشت و با تعیین مصوبهای کلنگزنی این مرکز ماه پیش انجام شد و امید است تا شهریور ماه سال آینده این مرکز شروع به کار کند.